Rivium – Taurus

Recent volledig gerenoveerd kantoorgebouw van zes verdiepingen, met 85 parkeerplaatsen en alle faciliteiten, zoals een ruime receptieruimte, groene beplanting.

Volledig verhuurd.

Lees meer

Rivium – Quadrant

Twee opvallende, compleet ingerichte kantoorpanden van 4, respectievelijk 5 etages. Dicht bij alle uitvalswegen en met ruime parkeergelegenheid.

Nog enkele ruimtes beschikbaar.

Lees meer

Rivium – Westlaan / 1e straat

Acht stijlvolle, modern ingerichte kantoorpanden op steenworp afstand van de A16 met ruime parkeergelegenheid. Recent heringericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.

Nog enkele verdiepingen beschikbaar.

Lees meer

Rivium – The Bridge

Recent volledig gerenoveerd kantoorgebouw van acht verdiepingen, met 105 parkeerplaatsen en alle faciliteiten, zoals een ruime receptieruimte, groene beplanting en een compleet bedrijfsrestaurant.

Volledig verhuurd.

Lees meer

Den Haag – Oude Middenweg 55

Hoogwaardig kantoorgebouw op zichtlocatie langs de Rijksweg A4. Aantrekkelijke vestigingslocatie, mede door de ligging aan de rand van het Forepark, bij het Prins Clausplein (A4, A12 en A13).

Volledig verhuurd.

Lees meer

Zeist – De Dreef 15-21

Kantoorverzamelgebouw in het groen. Ruime parkeerkelder. Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Representatieve entree. Ruim, licht en groen. Hoogwaardig voorzieningenniveau.

Volledig verhuurd.

Lees meer