Vrij uitzicht op de Rotterdamse skyline en de Van Brienenoordbrug

Rivium – The Bridge

Totaal 6.600 vierkante meter

Ruim voldoende parkeerplaatsen

Compleet heringericht in 2019

Grondig gerenoveerd naar de wensen van deze tijd met licht, ruimte en veelzijdige indelingsmogelijkheden, biedt The Bridge een moderne en inspirerende werkplek. De binnenstad van Rotterdam ligt op steenworp afstand, maar ook in de directe omgeving zijn de nodige faciliteiten.

Circa een half miljoen voertuigen passeren The Bridge dagelijks. De vele ramen rondom de verdiepingen bieden een fantastisch uitzicht op o.a. de skyline van Rotterdam, de Van Brienenoordbrug, de Nieuwe Maas en de Erasmusbrug.

Twee personenliften geven toegang tot de casco gerenoveerde kantoor-verdiepingen voorzien van nieuw sanitair, nieuwe verlichting, nieuwe plafonds en gietvloeren. Geschikt voor alle kantoorconcepten en indelingen.

The Bridge beschikt over een uitstekende parkeernorm van één parkeerplaats per 45 m² kantoorruimte op een met slagbomen afgesloten parkeerterrein.

Mooiste zichtlocatie aan de A16

Meer weten?

bel ROB BULTMAN

06 41 54 32 95