Over ons

Unistone Real Estate richt zich sinds 2005 op het verwerven, exploiteren en beheren van vastgoed. De portefeuille omvat 30.000 vierkante meter aan – grotendeels langjarig verhuurde – kantoorruimte in Rotterdam (Rivium), Den Haag en Zeist.

Aangename werkomgeving

 
Bij Unistone Real Estate geloven we dat hoogwaardige kantoorruimte, waar het prettig werken is, zich direct terugbetaalt in productiviteit. Daarom investeren we uitsluitend in goed bereikbare kantoren op toplocaties met een fris, ruim, licht en groen binnenklimaat. Alle panden in de portefeuille hebben hoogwaardige voorzieningen en zijn energiezuinig. Zowel onze aankoop- als verhuurstrategie zijn gericht op de lange termijn. Het gaat ons daarbij niet om opbrengst maximalisatie. Liever investeren we in langdurige, wederzijds voordelige relaties met onze huurders.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een verkennend gesprek of een nadere kennismaking.

Groeistrategie

Het is nadrukkelijk de bedoeling om de vastgoedportefeuille de komende jaren flink te laten groeien. Begin 2019 werd kantoorgebouw The Bridge aan het Rivium in Capelle aan den IJssel aangekocht. Later dat jaar volgden een kantoorpand aan de Oude Middenweg in Den Haag en aan De dreef in Zeist. Nieuwe aanwinsten moeten, net als alle huidige panden, beschikken over het hoogste energielabel, eigentijdse faciliteiten hebben, goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en per auto en beschikken over voldoende parkeergelegenheid