Aankoop kantoorpanden in Den Haag en Zeist

De portefeuille van Unistone groeit in rap tempo. In mei 2019 werd het imposante kantoorgebouw ‘Palazzo Giardino’ aan de Oude Middenweg in Den Haag toegevoegd. Een maand later volgde de aankoop van het kantoorverzamelgebouw ‘Gouverneurspark’ aan de Dreef in Zeist.

Oude Middenweg 55, Den Haag

Palazzo Giardino is een hoogwaardig en modern kantoorgebouw op een zichtlocatie langs de Rijksweg A-4. Door zijn strategische ligging, aan de rand van het kantoren-/ bedrijventerrein ‘Forepark’, vlak bij het Prins Clausplein (A-4, A-12 en A-13) is het een aantrekkelijke vestigingslocatie. 

De Dreef 15-21, Zeist

Midden in het groen op een centrale locatie in het land. Door de veelzijdige indelingsmogelijkheden is het pand zowel geschikt voor grotere als kleine gebruikers. Gouverneurspark ligt vlak bij de autosnelwegen A-12 (afrit Driebergen-Zeist) en A-28 (afrit 3) en op circa 10 minuten van het NS-Station Driebergen-Rijsenburg en beschikt over een ruime parkeergarage.