VANAD Real Estate heet voortaan Unistone

Unistone Real Estate is de nieuwe naam voor wat in 2005 begon als VANAD Real Estate. VRE werd opgericht om bedrijfsruimte aan te kopen en te beheren voor onderdelen van de VANAD Group. De laatste jaren richtte de organisatie zich al steeds nadrukkelijker ook op het verwerven, exploiteren en beheren van vastgoed voor de verhuur aan derden. Met de nieuwe naam krijgt Unistone nu een onderscheidend eigen gezicht in de markt.

Portefeuille

Unistone Real Estate heeft op Rivium elf panden in eigendom, waarmee het de grootste vastgoedbezitter op het bedrijvenpark is. De daar beschikbare ruimten zijn, mede vanwege de ligging vlakbij de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam, bijzonder geschikt voor start-ups.De portefeuille omvat 26.000 m2 aan kantoorruimte. Het merendeel daarvan is langjarig verhuurd aan bedrijven van de VANAD Group. Momenteel is er nog circa 2.900 m2 beschikbaar voor de verhuur aan derden. Dit betreft kwalitatief hoogwaardige ruimtes van 20 tot 2.000 m2, met aanvullende faciliteiten als ICT-ondersteuning, catering, vergaderruimten, bedrijfsrestaurant, etc.

 

Groeistrategie

Het is nadrukkelijk de bedoeling om de vastgoedportefeuille de komende jaren flink te laten groeien. Begin dit jaar werd kantoorgebouw The Bridge aan het Rivium in Capelle aan den IJssel aangekocht. De aankoop van een kantoorpand aan de Oude Middenweg in Den Haag en aan De Dref in Zeoist volgden kort daarna. aanvullend worden nog verschillende mogelijkheden onderzocht. Nieuwe aanwinsten moeten, net als alle huidige panden, beschikken over het hoogste energielabel, eigentijdse faciliteiten hebben en goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en per auto.

Groot op Rivium

Unistone Real Estate heeft op Rivium elf panden in eigendom, waarmee het de grootste vastgoedbezitter op het bedrijvenpark is. De daar beschikbare ruimten zijn, mede vanwege de ligging vlakbij de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam, bijzonder geschikt voor start-ups.